Je wordt gestopt om een andere koers te varen. Pak die kans en geef helderheid aan wat werkelijk in jou geleefd wil worden

Burnout, depressie en angst; de weg eruit!

Gefeliciteerd, je lichaam/wezen heeft je doen stoppen. Zo wil het niet langer meer verder, het is tijd voor een andere koers. Je wilt van binnen naar buiten leven, vanuit je hart. En ja, dan begint het pas echt. Wat en hoe dan? En komt het dan allemaal wel goed? Wat krijg ik er voor terug? Wat zijn mijn verlangens eigenlijk en kun je leven van je passie?

Wij gaan er van uit dat alle antwoorden in jou liggen. Je wordt enkel nog gehinderd door emotionele blokkades (diepe angsten die in jou verankerd liggen door gebeurtenissen) en oude overtuigingen (door opvoeding, cultuur en ervaringen). Wij willen jou ondersteunen in die weg naar binnen, om vervolgens hieraan duidelijkheid te geven naar buiten toe (je geluid laten horen, doen wat je zegt). Als dit niet is wat je wilt, is een behandeling en/of verblijf bij Healing community Friesland niet jouw ding en dat is ook prima. Het is belangrijk een keuze te maken die nu bij jou past.

Tevens willen wij je laten kiezen in de verschillende mogelijkheden om naar binnen te gaan. Jij kiest voor de manier die bij jou resoneert, waar jij vertrouwen in hebt, want daar stel je je voor open. Natuurlijk wordt je hierover geadviseerd. Op deze manier los je niet alleen fysieke- en emotionele blokkades op, maar maak je ook contact met jouw diepe verlangens. Onder ’Helende reis’ en ‘Healing community Friesland’ kun je verdere inhoudelijke informatie lezen. Tevens de verschillende behandelmogelijkheden.

Burnout, depressie en angst; de weg eruit; waarom zou je het doen?

Omdat jij je leven een andere wending wilt geven en alles wat daarvoor in de weg staat onder ogen wilt komen, zodat je ook daadwerkelijk anders kan gaan kiezen in je leven.

Burnout, depressie en angst; de weg eruit; voor wie?

Voor een ieder die is vastgelopen, op welke manier dan ook.

Burnout, depressie en angst

Behandelaar

Anna Afman

Kosten

De behandelingen worden vergoedt door alle ziektekostenverzekeraars vanuit het basispakket. De factuur dient eerst zelf betaald te worden; de factuur kan ingediend worden bij de zorgverzekeraar. Een klein percentage hiervan is voor eigen rekening. Het eigen risico dient vanzelfsprekend wel eerst zelf betaald te worden. Zelf betalen kan ook; de kosten zijn dan €150,00 per uur.

CONTACT MIJ