Elke fysiek- of emotionele klacht wijst naar blokkades in jou; ik begeleid je om bij je eigen lichamelijke wijsheid te komen om deze op te lossen.

Helende reis: innerlijke reis waarbij klachten richtingaanwijzers zijn

Helende reis: waarom de weg naar binnen?

Ik werk vanuit de gedachte dat ieder mens heel en compleet is, alles wat je nodig hebt is al aanwezig en dat datgene waar iemand last van heeft, is ontstaan doordat er negatieve overtuigingen zijn of doordat onverwerkte negatieve emoties (angst, boosheid, verdriet) op onderbewust niveau je leven blijven bepalen. Deze beschermingsmechanismen zijn vaak niet meer nodig en geven in het heden juist de klachten (psychisch of fysiek). De meeste behandelingen zullen er dan ook op gericht zijn om iemand weer in contact te brengen met zichzelf en dan vooral ook de wijsheid in zichzelf, vaak middels een helende reis naar binnen.

Helende reis: waarom zou je het doen?

Als je er aan toe bent om de oplossingen in jezelf te zoeken in plaats van daarbuiten, dan ben je bij Fenix aan het goede adres. Het opruimen van blokkades in jezelf geeft vrijheid, vergroting van levensplezier en –zin, autonomie, meesterschap over je emoties en gevoelens en bovenal je neemt de volle verantwoordelijkheid over je eigen leven terug. Deze helende reizen naar binnen zijn gebaseerd op ‘the Journey’ van Brandon Bays, bij wie ik 1,5 jaar in opleiding ben geweest.

Helende reis: voor wie?

De individuele behandelingen zijn geschikt bij een groot scala aan klachten (fysiek- en/of psychisch); ook de helende reis naar binnen wordt afgestemd op het soort klachten dat zich aandient. Hierdoor kan de klacht altijd naar de oorzakelijke bron wijzen en kan wat hier geblokkeerd is, weer vrij gaan stromen. Wel moet je bereid zijn tot introspectie; oftewel geconfronteerd willen worden met je eigen ‘gedoe’.

Helende reis

Behandelaar

Anna Afman

Kosten

De behandelingen worden vergoedt door alle ziektekostenverzekeraars vanuit het basispakket. De factuur dient eerst zelf betaald te worden; de factuur kan ingediend worden bij de zorgverzekeraar. Een klein percentage hiervan is voor eigen rekening. Het eigen risico dient vanzelfsprekend wel eerst zelf betaald te worden. Zelf betalen kan ook; de kosten zijn dan €150,00 per uur.

CONTACT MIJ