Je relatie als grootste bron van potentiele groei, omdat de ander slechts een spiegel van jou is.

Bewustzijnsgerichte relatietherapie

Relaties kunnen een enorme bron van groei zijn; een dorre boel waar de liefde en het plezier uit verdwenen is of een poel van strijd en destructie. Als jij/jullie het eerste willen, dan ben je bij mij aan het goede adres; bewustzijnsgerichte relatietherapie. Het is confronterend te weten dat overal waar het niet stroomt in je relatie jij een even groot aandeel hebt als de ander. Wetend dat de ander slechts een spiegel is van wat bij jou gezien wil worden, kun je vaak geen grotere leermeester hebben dan je partner. Soms zie je het echter niet meer en wordt het lijden en de onmacht steeds groter. Je kunt dan de relatie verbreken, tijdelijk uit elkaar gaan en/of hulp inroepen. Het uit elkaar gaan kan ook zeker een liefdevolle uitkomst zijn voor beide partijen. Dit is o.a. het geval als er conflicterende waarden en normen bestaan en jullie een totaal andere levensinvulling nastreven. Het samenleven kan dan tekort doen aan jullie beider levensenergie; je leeft dan te veel in compromissen.

Bewustzijnsgerichte relatietherapie: waarom zou je het doen?

Om vaste destructieve patronen in je relatie te verbreken, omdat je wilt leren van de oorlogsstrijd naar de liefdesstrijd te komen en omdat je de passie terug wilt in je relatie. En natuurlijk ook om duidelijk te krijgen of het liefdevol is naar jezelf en de ander om door te gaan met elkaar of om elkaar uit liefde zijn/haar eigen weg te laten gaan.

Bewustzijnsgerichte relatietherapie: voor wie?

Wil je een ommekeer maken in je vastgelopen relatie, dan kan dat bij Fenix. Tenminste als beiden nog de verbinding aan willen gaan of willen onderzoeken of dit liefdevol is voor beiden. Soms is (tijdelijke) afstand nodig, als de triggers en de pijn te groot zijn.

Bewustzijnsgerichte relatietherapie: alleen of met z’n tweeën?

Nee, het is wel mooi en versterkend als beiden de bereidheid hebben om bewust in een relatie te staan. Als er echter één patronen doorbreekt, kan de ander niet stil blijven staan. Goede zelfzorg blijft hierin heel belangrijk; het kan namelijk nogal wat heftige emoties veroorzaken.

Bewustzijnsgerichte relatietherapie

Behandelaar

Anna Afman

Kosten

De behandelingen worden vergoedt door alle ziektekostenverzekeraars vanuit het basispakket. De factuur dient eerst zelf betaald te worden; de factuur kan ingediend worden bij de zorgverzekeraar. Een klein percentage hiervan is voor eigen rekening. Het eigen risico dient vanzelfsprekend wel eerst zelf betaald te worden. Zelf betalen kan ook; de kosten zijn dan €150,00 per uur.

CONTACT MIJ